Popping with sparkle 15ml

Uudet flash glitter geelilakat!

Sosiaalisen median ystävät ja glitterien ystävät. Artistic Flash Glitter Gel Polish -geelilakka on saapunut. Nämä uudet kimaltelevat geelilakat on tehty valoteknologialla, joka saa kimalteen välähtämään salamavalokuvauksen yhteydessä. Tartu vain kameraan, kytke salama päälle ja valaise kyntesi ennennäkemättömällä tavalla. 

Artistic Color Gloss LED/UV -kovetteisissa sävyissä yli 135 eri väri vaihtoehtoa, joista löydät niin glitter; matta; metallinhohtoiset; kuin intensiiviset neon värit.

 

Popping with sparkle 15ml

  • Lakka kovettuu Led -uunissa 30 sekunnissa ja UV -uunissa 2 minuutissa
  • Korkeakiilto, joka kestää jopa 21 päivää
  • Voidaan liottaa nopeasti vahingoittamatta luonnollista kynttä

 

KATSO LISÄÄ:

Artistic Nail Design Tuotteet

Artistic Nail Design Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=Po-9AUYWCj8

n/a

Sosiaalisen median ystävät ja glitterien ystävät. Flash Glitter Gel Polish -geelilakka on saapunut. Nämä uudet kimaltelevat geelilakat on tehty valoteknologialla, joka saa kimalteen välähtämään salamavalokuvauksen yhteydessä. Tartu vain kameraan, kytke salama päälle ja valaise kyntesi ennennäkemättömällä tavalla. 

Artistic Color Gloss LED/UV -kovetteisissa sävyissä yli 135 eri väri vaihtoehtoa, joista löydät niin glitter; matta; metallinhohtoiset; kuin intensiiviset neon värit. Lakka kovettuu Led -uunissa 30 sekunnissa ja UV -uunissa 2 minuutissa. Geelilakkaus on tarkoitettu niin luonnon- kuin rakennekynnellekin. Upea väri ja ultrakiiltävä pinta kestää oikein käytettynä 3 viikkoa ilman lohkeamista, värin kuoriutumista tai chippailua!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

n/a

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×