Retix.C

Retix.C Professional  brändin kehittäjä on maailmanlaajuinen ranskalainen lääkealan yritys URGO Group. Urgo Group on ihon anatomian ja fysiologian asiantuntija ja johtava tuotemerkki haavojen parantamisessa, suojaamisessa, uudistumisessa ja ihon rakenteen parantamisessa. Retix.C-tuotteet valmistetaan farmaseuttisten standardien mukaisesti tiukassa valvonnassa.
Brändin filosofian ytimessä on ihon luonnollisen uudistumisen stimulointi ja elvyttävät prosessit. Tuote formulaatiot perustuvat aktiivisiin ainesosiin korkeina pitoisuuksina, ja joilla on tieteellisesti todistettuja vaikutuksia ihoon.
Retix.C-brändi tarjoaa asiakkailleen tehokkaita hoitoja, sekä täydentävää erikoistunutta kotihoitoa jonka tulokset on näkyviä jo ensimmäisellä kerralla.
ERINOMAINEN ANTIOKSIDANTTIKONSENTRAATIO
Nämä ainutlaatuiset yhdistelmät tarjoavat korkeimman pitoisuuksien aktiivisia antioksidantteja, jotka estävät  ennenaikaista ikääntymistä ja tasoittavat juonteita.
FARMASEUTTISEN LUOKAN AINESOSAT

Lisäämme lääkkeissä tyypillisesti käytettyjä aktiivisia ainesosia, kuten ektoiinia ja keramideja, vahvistaen ihosi luonnollista suojakerrosta terveen hehkun saavuttamiseksi.

USKOMATTOMAT FORMULOINNIT 
Retix.C on RETINOIDIEN ja TGF-β2 KASVUTEKIJÖIDEN synergistisen yhdistelmän prekursori(retinolin kaltainen ainesosa) joka nopeuttaa ihon uusiutumista maksimaalisesti ja kuitenkin minimaalisella ihoärsytyksellä. Lisäksi formuloinnit sisältävät yhdistelmän biologisesti aktiivisia C-vitamiinin muotoja ja niiden toimintaa optimoivia ainesosia, kuten ferulihappoa, floretiinia, peptidejä, keramideja ja ektoiiniä.
AMMATTITUOTTEET
Ammattituotteet soveltuvat kaikkiin esteettisiinhoitoihin valmistelemaan,rauhoittamaan ja suojaamaan ihoa tehokkaasti parantaen hoidon lopputuloksia.
KOTIHOITOTUOTTEET
Kotihoitotuotteet ovat erittäin tehokkaita ja suosittuja osana hoitoprotokollaa vahvoilla raaka-ainepitoisuuksilla.

Suosituimmat hoidot 

RETIBOOSTER® -Erittäin tehokas antiage hoito

Innovatiivinen 4% retinolihoito, joka sisältää antioksidantti- ja anti-inflammatorisen yhdistelmän luonnolliselle, pro-fysiologiselle ihon  uusiutumiselle.

RETINOL 4% – stimuloi kollageenin, elastiinin tuotantoa ja fibronektiiniä aktivoimalla ihon fibroblasteja.

TGF-β2 KASVUTEKIJÄT – luonnolliset proteiinit, jotka stimuloivat solujen kasvua ja jakautumista. Ne ovat osallisena tyypin I Kollageenin  tuotantoon ilman valolle herkistäviä ominaisuuksia. Kasvutekijällä on yhtäläisyyksiä retinolin kanssa tehden 4% retinolista paljon tehokkaamman.

C-VITAMIINI – tunkeutuu stratum corneumiin ja vähentää hyperpigmentaation riskiä Vähentämällä tyrosinaatin aktiivisuutta joka on melaniinia tuottava entsyymi.

RETIBOOSTER VAIKUTUKSET

  • Hyperpigmentaation vähentäminen
  • Elastisuuden parantaminen
  • Ihon tulehdustilan näkyvä väheneminen
  • Pinnallisten atrofisten aknearpien väheneminen ja ihohuokosten pienentäminen
  • Eryteeman vähentäminen
  • Anti-aging – tasoittaa juonteita ja parantaa ihon kiinteyttä monikerroksisesti
SMART DNA TERAPIA – Antaa täydellisen posliinisen ihon
Antioksidanttihoito, joka stimuloi vapaiden radikaalien vaurioittaman ihon uusiutumista vähentäen  nopeasti tulehdusta ja rakentaen uudelleen vaurioituneen ihon hydro-lipidiesteen.
Hoito on suunniteltu kaikille ihotyypeille luoden posliinisen tasaisen ihon ja soveltuu myös herkälle iholle ympäri vuoden. Tämä hoito on erinomainen klinikka hoidoissa tehostamaan hoitoja rakentamalla ja suojaamalla ihon pinnan uudestaan.
EYE + – Kirkkautta ja kiinteyttä silmänympärysihon ongelmiin
Eye +  on tehokas ja turvallinen kokonaisvaltainen hoito, joka on suunnattu yleisimpiin silmänympärys ongelmiin, kuten juonteisiin, tummiin silmänalusiin, silmäpusseihin tai elastisuuden menetykseen.
Ainutlaatuisella aineosa yhdistelmällä ,voit näkyvästi nuorentaa ja kirkastaa silmänympärystän ulkonäköä.
Eron huomaat jo ensimmäisellä kerralla
Royal Cosmed Group tuo yksinoikeudella suomeen Retix.C sarjan hoitovalikoimaan saadaan upeita hoitoja lisää.
Retix. C on tarkoitettu esteetisille klinikoille, dermatologille ja kokeneille kosmetologeille tuloksellisiin hoitoihin.
Varaa esittely sairaanhoitajaltamme sarjaan info@royalcosmed.com
RETIX.C HOITOKOHTAISET KOULUTUKSET OVAT MYÖS TULOSSA KOULUTUSPORTAALIIMME ONLINE
×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×