Koulutukset

Royal cosmed pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista kauneuden ja esteettisen terveydenhuollon koulutusta nopeasti kehittyvällä alalla.

Valikoimastamme löytyy koulutukset kestolakkauksiin,rakennekynsiin, karvanpoistoon,ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin, suihkurusketuksiin,kemiallisiin kuorintoihin,mikroneulaukseen ja plasmapen hoitoihin. Esteettisestä terveydenhuollosta kiinnostuneille sairaanhoitajille meillä on laajat injektiotekniikka koulutukset täyteaineisiin ja mesoterapiahoitoihin ja laite ostajille käyttökoulutus.

Koulutamme kauneusalan ammattilaisia pitkällä kokemuksella. Koulutuksemme ovat tuotemerkin virallisia hyväksyttyjä koulutusohjelmia jotka tunnistetaan ympäri maailman. Meillä on erikoispalveluihin syventäviä koulutuksia jotka katsomme erittäin tehokkaiksi tämän päivän tuloksellisimpiin hoitoihin.

Uransa aloittaville kynsiteknikoille tai alaa opiskeleville oppilaille joilla ei ole y-tunnusta  ottakaa yhteytttä toimistolle info@royalcosmed.com.

MAKSUTTOMIA TUOTEMERKKIKOULUTUKSIA

Löydät valikoimastamme myös maksuttomia tuotemerkki koulutuksia joita pidämme paikanpäällä ja Online. Nämä koulutukset eivät sido ostoon vaan antaa ammattilaiselle mahdollisuuden tutustua uuteen palveluun tai sarjaan. Tuotemerkkikoulutuksemme ovat valmistajien kansainvälisesti hyväksyksymiä ja sertifioituja koulutuksia.

Kaikki maahantuomamme ja koulutuksissa käyttämämme tuotteet ovat EU:ssa sallittuja ja niiden raaka-aineet ovat testattuja, rekisteröityjä ja täyttävät kaikki Suomen ja EU:n kosmetiikkasäädösten vaatimukset.

KOULUTTAJAT

Kouluttajamme ovat palveluun erikoistuneita ammatilaisia ja asiantuntijoita joilla on suuri halu kouluttaa ja auttaa oppilasta. Uskomme, että menestykseen tarvitaan tiedon, taidon ja hyvien tuotteiden lisäksi myös intohimoa itsensä kehittämiseen. Ymmärrämme myös, että kaikki ihmiset eivät opi samalla tavalla. Siksi pyrimme aina etsimään jokaiselle koulutukseen tulijalle parhaan mahdollisen tavan oppia uusia taitoja.

Uutuutena  avaamme online koulutusportaalimme jolloin voit aloittaa koulutuksen koska haluat ilman ylimääräisiä kuluja. Näissäkin koulutuksissa saat kouluttajaan yhteyttä helposti tarvittaessa koulutuksenkin jälkeen.

Meistä

KUN KOULUTTAUDUT MEILLÄ SAAT:

Opastusta ja tukea palvelun aloittamiseen myös koulutuksen jälkeen.
Kattavan materiaalin, konsultointi kaavakkeet, valmista markkinointi materiaalia omien kampanjoiden tekoon,päivittyviä sosiaalisen median kuvia ja videoita.

Näet jokaisen koulutuksen kohdalla tiedot koulutuspäivän kulusta, sisällöstä ja kenelle koulutus on tarkoitettu. Koulutuksiamme järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös muualla suomessa. Koulutukset löytyvät myös tuotemerkin sivuilta.
Käytössämme on Paytrail ja Klarna joten pystyt kouluttautumaan myös maksamalla osissa. Laite ostoissa meillä löytyy rahoitusmahdollisuus.

Voidaksesi ostaa/varata koulutuksen sinun pitää olla sisäänkirjautunut.

LISÄÄ KYSYTTÄVÄÄ KOULUTUKSISTA ?

Autamme mielellämme. Voit laittaa viestiä suoraan sivuiltamme whatsappiin tai soittaa. Vastaamme toimistoaikojen puitteissa.

Royal Cosmed koulutuskeskus ja tukku Tampere
+358 503762192

Näytetään tulokset 1–24 / 30

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×