Koulutukset

Kaikki koulutukset ovat ostettavissa tuotesarjasta, josta löydät myös koulutusten ajankohdat ja paikkakunnat.
Pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista koulutusta nopeasti kehittyvällä alalla.
Kaikki maahantuomamme ja koulutuksissa käyttämämme tuotteet ovat EU:ssa sallittuja ja niiden raaka-aineet ovat testattuja, rekisteröityjä ja täyttävät kaikki Suomen ja EU:n kosmetiikkasäädösten vaatimukset.
Tuotemerkkikoulutuksemme ovat valmistajien kansainvälisesti hyväksyksymiä ja sertifioituja koulutuksia. Uskomme, että menestykseen tarvitaan tiedon, taidon ja hyvien tuotteiden lisäksi myös intohimoa itsensä kehittämiseen. Ymmärrämme myös, että kaikki ihmiset eivät opi samalla tavalla. Siksi pyrimme aina etsimään jokaiselle koulutukseen tulijalle parhaan mahdollisen tavan oppia uusia taitoja.
Olemme tehneet vaihtoehdoiksi sertifioivat online- tai tallennekoulutukset, joihin olemme panostaneet jotta oppimiskokemus oli teille paras mahdollinen niitä haluaville.

Medikaali-sarjojen koulutuksissa kouluttajina toimivat sairaanhoitajat.

Koulutuksen jälkeen saat kouluttajien tuen ja voit olla aina yhteydessä meihin soittamalla toimistolle puh. 0440557034.
Näet jokaisen koulutuksen kohdalla tiedot koulutuspäivän kulusta, sisällöstä ja kenelle koulutus on tarkoitettu. Pystyt ostamaan kaikki koulutukset myös osamaksulla.

Järjestämme myös vaihtokoulutuksia ja demopäiviä alan ammattilaisille, joista lisätietoa saat soittamalla toimistolle puh. 0440557034.

Oppilaitoksilla on mahdollisuus ottaa yhteyttä ja pyytä tarjousta isommalle oppilasmäärälle.

COVID TILANTEEN VUOKSI LISÄÄMME KOULUTUKSIA TILANTEEN JA RAJOITUSTEN MUKAAN.

Näytetään kaikki 17 tulosta

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×