Amalian täyteaineet

Amalian on uuden teknologian tehokas ja turvallinen täyteainesarja .

Amalian- tuotteista löydät ratkaisut ihon tasoittamiseen, juonteiden silottamiseen, volyymin lisäämiseen sekä kasvojen täydelliseen muotoiluun.

Amalianin valikoima on monipuolinen. Tuotteemme sisältävät mono- tai bifaasista hyaluronihappovalmistetta eri pitoisuuksilla. Tuotteita on mahdollista saada pienellä määrällä lidokaiinia.

Amalian- tuotesarja tarjoaa kaikki ensiluokkaisen hyaluronihappovalmisteen hyödyt:
– Täysin biohajoava
– Kliinisesti testattu, laajasti dokumentoitu ja erittäin turvallinen
– Ei allergisia reaktioita

Amalian- tuotteet ovat turvallisia, atoksisia ja biologisesti hajoavia. Ne on valmistettu luonnollisen puhtaasta proteiinivapaasta hyaluronihaposta eivätkä ne sisällä mitään eläinpohjaisia komponentteja.
AMALIAN- tuotteet on kehitetty erityisellä Core-in-Shell -tekniikalla (CIS), jonka ansiosta tuote on suuresta rakenteellisesta viskositeetistaan huolimatta helppo injektoida.

CIS-tekniikalla valmistetut tuotteemme antavat hyvän jakautumisen kudoksessa ja asiakkaalle pitkäkestoiset tulokset pienemmällä määrällä tuotetta.

Amalian täyteaineiden erikoispiirteitä:
– Erittäin puhdas hyaluronihappo valmiste.
– Erityinen valmistustekniikka vaikuttaa niin, että molekyylit eivät ime vettä injektion jälkeen, joten turvotuson minimaalinen.
– Riittoisa
– Pitkäkestoinen valmistustekniikkansa ansiosta

Järjetämme Amalian tuotesarja koulutuksia säännöllisesti sekä online että tapahtumina.

Royal Cosmed Injektioiden tekniikkakoulutukset ovat laajoja ja sisältävät paljon tietoa seka aloittelijoille että jo ammattilaisille. Koulutamme injektioihin ainoastaan sairaanhoitajia ja opiskelijoita.

Valmistusmaa: Saksa

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×