Famous Names Products

Famous Names LLC on perustanut 2010 Linda ja Jim Nordstrom, jotka ovat olleet kauneusalalla koko uransa. Yritys on omistautunut valmistamaan innovatiivisimmat kynsialan tuotteet alan ammattilaisille. Palkittuja tuotteitamme ovat IBX System©, Dadi’ Oil®, Cinnatize™ Nail Surface Sanitizer ja Luxury Dadi’™ Lotion. Jotta tuote voi kuulua “FAMOUS NAMES” -valikoimaamme, sen pitää olla paras.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa. (huom! IBX toimii myös perinteisen UV-valon kanssa, mutta silloin kovetusaika on pidempi, uunista riippuen n. 2 min). Se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja (Interpenetrating Polymer Network eli IPN) kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta, mikäli kynnellä käytetään toistuvasti erilaisia geeli/kestolakkoja.

IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

Famous Releaf on tarkoituksellinen, erittäin tehokas ja suorituskykyinen uusi jalkahoitosarja, joka sisältää AU complexia, urean ja allantoiinin tehokkaan yhdistelmän. Kaikki RELEAF -tuotevalmisteet ovat vegaaneja.

Imix on ratkaisu, jonka tarkoituksena on helpottaa rasitetta ravistaa pigmenttejä yhteen lakoissa ja kestolakoissa . Tämä handsfree-värisekoitusinnovaatio sopii kaikkiin geelilakkojen ja kynsilakkojen kaavoihin. imix on helppokäyttöinen ja sekoittaa lakan vaivattomasti käyttämällä ainutlaatuisia imix miXerejä täydelliseen tasaiseen lakkaukseen.

USA

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×