Famous Names Products

Famous Names Products

Famous Names:in ovat perustaneet Jim Nordstrom, Linda Nordstrom, Ken Cooper ja Lisa Cooper vuonna 2010. Famous Names on tunnettu kynsienhoitotuotteisiin erikoistunut brändi, joka tunnetaan erityisesti ammattimaisista kynsien vahvistamis- ja parannusratkaisuistaan. Brändi on saanut tunnustusta kauneusalalla innovatiivisista ja korkealaatuisista tuotteistaan, jotka on suunniteltu parantamaan luonnonkynsien terveyttä ja estetiikkaa.

Famous Names LLC on omistautunut luomaan luokkansa parhaita tuotteita yksinomaan kynsialan ammattilaisille, mikä osoittaa sitoutumista paitsi palkittujen tuotteiden muotoiluun myös alan koulutuksen edistämiseen.

Famous Names:in tarjoamia tuotteita ja ratkaisuja ovat:

⦁ IBX System, maailman tunnetuin kynsien korjausmenetelmä

IBX System, kaksiosainen kynsihoito, on suunniteltu kynsialan ammattilaisille. IBX Repair ja IBX Strengthen koostuva järjestelmä keskittyy luonnollisten kynsien korjaamiseen ja vahvistamiseen. Yhdessä käytettynä nämä tuotteet luovat kynnelle suojakilven, joka edistää kynsien yleistä terveyttä.

IBX System kehitettiin kolmesta eri syystä. Sitä voidaan käyttää geelilakkojen, dip kynsien ja geelin alla, jolloin se luo suojaavan “kilven” kynsilevyn sisään. Tämän tarkoituksena on suojata kynsilevyä kun tehdään eri poistoja. Se auttaa myös luonnonkynnen kasvatuksessa. Silloin se korjaa vahingoittuneita kynsiä ja auttaa niitä kasvamaan normaalisti. IBX myös vahvistaa taipuisaa ja ohutta kynttä. Kolmas syy on IBX:n hyödyntäminen rakennekynsien huollon yhteydessä. Tällöin se suojaa ja vahvistaa alla olevaa kynttä sekä antaa rakennekynsille paremman kiinnityspohjan.

IBX System toimii kynsilevyn sisällä. Ensin IBX levitetään kynnen pintaan kynsilakan tavoin. Se on akryylituote, joka imeytetään ja kovetetaan kynnen pintaan. Kovettuessaan IBX muodostaa lomittaisia polymeeriverkostoja kynsilevyjen väliin. Tämän seurauksena kynsilevyt lujittuvat ja säilyttävät taipuisuutensa liuskoittumatta enää. Kun tuote on imeytetty, ylimääräinen neste taputellaan kevyesti pois. Sitten IBX kovetetaan vielä UV tai LED valolla.

Kun hoito on tehty, kynsilevyn sisään on luotu pysyvä vahvistus, joka ei poistu liuottimien ja pesuaineiden avulla. Hoitoa voidaan käyttää taukoamatta kun halutaan pitkät ja kestävät kynnet!

⦁ IBX Boost

IBX hoitoa voidaan täydentää IBX Boost:lla.

Se on kynsipinnoite, jota voidaan käyttää vahvistamaan ja suojaamaan luonnonkynttä. Tuotetta voidaan myös käyttää muiden menetelmien, kuten geelilakkauksen alla suojakerroksena. Sillä on myös kyky pidentää geelilakkauksen pysyvyyttä jopa yli kolmella viikolla. IBX Boost voidaan huoltaa ja poistaa liottamalla.

Erityisen valmistus teknologian vuoksi IBX soveltuu myös varpaankynsien muotoiluun ja vahvistamiseen ja vaatii vain ohuen kerroksen.

⦁ Palkitut Dadi – tuotteet

Dadi’Oil

Dadi’Oil on monipuolinen öljy, jossa on sekoitus luonnollisia öljyjä, kuten avokadoöljyä, ekstra-neitsytoliiviöljyä ja jojobaöljyä. Kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksistaan tunnettu Dadi’Oil on ihanteellinen kynsien ja kynsinauhojen terveyden ylläpitämiseen. Se lisää kynnen joustavuutta ja vähentää liuskoittumista. Tuote ei jätä ihoa rasvaiseksi ja imeytyy nopeasti samalla kosteuttaen. Tuotteet ovat riittoisia ja säilyvät hyllyssä pitkään.

Luxury Dadi’ Lotion

Tuote koostuu dadi-öljyistä, kuten ekstra-neitsytoliiviöljystä, avokadoöljystä sekä jojobaöljystä. Tuote ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi ja imeytyy nopeasti. Koostumus auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon pidempään. Luxury Dadi’ Lotion on salongeissa testattu, vegaani, eikä sisällä sulfaatteja tai barabeeneja.

Dadi’ Scrub
Koko vartalolle tarkoitettu todella pehmeä kuorinta. Tuotteessa on käytetty samoja öljyjä kuin Dadi’ Oil:ssa ja Luxury Dadi’ Lotion:ssa.

Dadi’ Lip Balm
Syväkosteuttava huulivoide, joka on 100% luonnollinen. Tuotteessa käytettävä mehiläisvaha täyttää kestävän kehityksen standardit. Mehiläisvahan lisäksi tuote koostuu kookosöljystä, aloesta, kaakaovoista sekä samoista öljyistä kuin Dadi’ Oil:ssa ja Luxury Dadi’ Lotion:ssa.

Famous Releaf

Pedikyyrijärjestelmä, jossa on AU-kompleksi, joka koostuu sekoituksesta ureaa ja allantoiinia.

Kaikki Famous Names -tuotteet säilyttävät ylpeänä 100 % vegaanisen aseman eivätkä sisällä parabeeneja ja sulfiitteja.

⦁ Imix – hiljainen lakkasekoitin.

Famous Names on tuonut markkinoille Imix:in, ratkaisun, joka on suunniteltu tehostamaan kynsilakan sekoittamista. Tämä handsfree-väriensekoitusinnovaatio on yhteensopiva kaikkien geelilakka- ja lakkakoostumusten kanssa. Imix on käyttäjäystävällinen ja sekoittaa lakkaa vaivattomasti ainutlaatuisten Imix-sekoittimien avulla. Tämä varmistaa täydellisen ja juovattoman lopputuloksen.

Ammattimaiset hoitolat käyttävät Famous Names -tuotteita tarjotakseen asiakkaille parempaa kynsien ja ihon terveyttä sekä esteettisiä tuloksia. Brändin omistautuminen innovaatioille alalla ja sen panos teollisuudelle on tuottanut sille näkyvän paikan ammattilaisten maailmassa.

Famous Names -tuotteet USA

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×