Hi Brow

HI Brow (Eyelash Design Company) on ripsien ja kulmakarvojen muotoilun huippuosaamisen ruumiillistuma, joka tarjoaa sertifioitua koulutusta, korkealaatuisia tuotteita, pitkäkestoisia värivaihtoehtoja ja jatkuvaa markkinointitukea ammattilaisten menestyksen varmistamiseksi. Johtava ripsien suunnitteluyritys Isossa-Britanniassa, omistaa ylpeänä Ison-Britannian arvostetuimman ja palkituimman ripsien ja kulmien muotoiluun erikoistuneen brändin.

Sertifioitu koulutus: Heidän koulutusohjelmansa ovat alan johtavien viranomaisten, mukaan lukien GUILD, HABIA ja ABT, akkreditoimia, mikä varmistaa, että heidän ammattilaisensa saavat korkealaatuisimman koulutuksen ja sertifioinnin kulmakarvojen muotoiluun ja laminointiin.

Ammattimainen tuotevalikoima: HI Brow tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan ammattituotteita, jotka on suunniteltu huolellisesti tukemaan ja parantamaan hoitojamme. Erityisesti HI BROW -laminointihoidot ovat tunnettuja upeiden kulmakarvojen ja pitkäkestoisen värin tuottamisesta asiakkaille.

Ensiluokkaiset värit: HI Brow on ylpeä väriensä poikkeuksellisesta laadusta, värit ovat erinomaisia ja ne tunnetaan pitkäikäisyydestään. Asiakkaat, jotka valitsevat HI Brow:n, hyötyvät väreistä, jotka eivät vain täytä, vaan ylittävät heidän odotuksensa, jättäen heille upeat ja erittäin kestävät kulmakarvat.

Markkinointituki: HI Brow:lla ymmärretään, että menestys kauneusalalla edellyttää muutakin kuin laatua ja hoitotaitoa. Siksi he tarjoavat ajantasaista markkinointimateriaalia osana kattavaa asiakaspalvelua. He uskovat voivansa antaa ammattilaisilleen tarvittavat työkalut ja resurssit, jotta he voivat menestyä markkinoilla.

Koska Hi Brow on myös Lash Perfect – sarjan luoja, soveltuvat osa tuotteista ja väreistä kumpaankin hoitoon.

HI Brow – UK

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×