Hi Brow

HI Brow (Eyelash Design Company) on ripsien ja kulmakarvojen muotoilun huippuosaamisen mekka, joka tarjoaa sertifioitua koulutusta, korkealaatuisia tuotteita, pitkäkestoisia värivaihtoehtoja ja jatkuvaa markkinointitukea ammattilaisten menestyksen varmistamiseksi.

Sertifioitu koulutus: Heidän koulutusohjelmansa ovat alan johtavien viranomaisten, mukaan lukien GUILD, HABIA ja ABT, hyväksymiä, mikä varmistaa, että ammattilaiset saavat korkealaatuisimman koulutuksen ja sertifioinnin kulmakarvojen muotoiluun ja laminointiin.

Ammattimainen tuotevalikoima: HI Brow tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan ammattituotteita, jotka on suunniteltu huolellisesti tukemaan ja parantamaan hoitoja. Erityisesti HI BROW -laminointihoidot ovat tunnettuja upeiden kulmakarvojen ja pitkäkestoisen värin tuottamisesta asiakkaille.

Ensiluokkaiset värit: HI Brow on ylpeä väriensä poikkeuksellisesta laadusta, värit ovat erinomaisia ja ne tunnetaan pitkäikäisyydestään. Asiakkaat, jotka valitsevat HI Brow:n, hyötyvät väreistä, jotka eivät vain täytä, vaan ylittävät heidän odotuksensa, jättäen heille upeat ja erittäin kestävät kulmakarvat.

Markkinointituki: HI Brow:lla ymmärretään, että menestys kauneusalalla edellyttää muutakin kuin laatua ja hoitotaitoa. Siksi  HI Brow:lta löytyy ajantasaista markkinointimateriaalia.

Koska Hi Brow on myös Lash Perfect – sarjan luoja, soveltuvat osa tuotteista ja väreistä käytettäväksi sekä ripsien että kulmien hoidoissa.

HI Brow – UK

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×