Crystal meso

Crystal Meso ja Nobamedi Co., Ltd.: Mullistavat esteettiset ratkaisut

Crystal Meso on huippuluokan kosmeettinen hoito, joka tunnetaan kyvystään muuttaa ihon terveyttä ja ulkonäköä. Tämä hoito käyttää huippuluokan kädessä pidettävää laitetta, jota kutsutaan yleisesti mesopistooliksi tai mesoterapiapistooliksi, ja se tarjoaa räätälöityjä ihonhoitoratkaisuja syvälle ihoon. Se käsittelee monenlaisia iho-ongelmia ikääntymisen merkeistä pigmentaatio-ongelmiin minimaalisella epämukavuudella ja lyhyellä ihollapitoajalla.

Crystal Meson tärkeimmät ominaisuudet:

⦁ Crystal Meso – hoidot aloitetaan valitsemalla ihanteellinen seerumi tai seerumiyhdistelmä, joka on räätälöity potilaan ainutlaatuisiin ihotarpeisiin. Laitteella voidaan laittaa erilaisia mesoyhdistelmiä ja biorevitalisaatioiaineita, riippuen niiden viskositeetistä.

⦁ Multipistos injektiot, jotka ovat Crystal Meson olennainen osa, luovat hallittuja mikrovaurioita ihon pinnalle. Niitä voidaan toteuttaa moneen ihon kerrokseen. Tämä prosessi stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa enemmän kuin perus injektointi.

⦁ Kivuton toimenpide: Crystal Meso -hoidot tunnetaan minimaalisesta invasiivisuudestaan ja vähäisestä epämukavuudestaan. Mesopistooli varmistaa tarkan ja hallitun neulan tunkeutumisen, mikä johtaa suhteellisen kivuttomaan kokemukseen potilaille.

⦁ Tehostettu imeytyminen: Luomalla ihoon mikrokanavia, Crystal Meso parantaa levitettyjen seerumien imeytymistä ja tunkeutumista. Tämä helpottaa aktiivisten ainesosien saattamista syvemmille ihokerroksille, missä ne voivat olla tehokkaampia.

⦁ Minimaalinen ihollapitoaika: Verrattuna aggressiivisempiin kosmeettisiin hoitoihin, Crystal Meso tarjoaa minimaaliset ihollapitoajat. Potilaat voivat kokea tilapäistä punoitusta, turvotusta tai lievää epämukavuutta välittömästi toimenpiteen jälkeen. Tämä laantuu tyypillisesti päivässä tai kahdessa.

⦁ Parhaiden tulosten saavuttamiseen Crystal Mesolla tehdään yleensä useita hoitokertoja useiden viikkojen välein. Hoitokertojen määrä vaihtelee yksilöllisesti hoidettavan ihon ja haluttujen tulosten mukaan.

Injektorit ovat kansainvälisesti sertifioituja, mikä takaa käyttäjille niiden turvallisuuden ja tehokkuuden.

Mesoinjektoria koulutamme hoitoalan henkilöille.

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×