PROFESSIONAL BRAND CENTER

Artistic Nail Design

Artistic Nail Designin ovat luoneet maailmankuulut kynsitaiteilijat ja kynsituotteiden kehittäjät. Sarjan tarkoituksena on tarjota kynsiteknikoille geelilakkoja, joiden avulla he pystyvät luomaan todellista kynsitaidetta. Artistic Nail Design kehittää jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita, jotta kynsitaiteilijat voivat rikkoa rajojaan ja löytää uusia luovia tapoja tehdä kynsitaidetta.

Brändin ydin on sen poikkeuksellinen värivalikoima. Jokaisen sävyn kehityksen takana on oma ainutlaatuinen tarinansa. Yli 100 upean geelilakkavärin lisäksi Artistic Nail Designilta löydät ammattitason kynsihoitovälineet – ja työkalut. Sarja tarjoaa laadukkaimmat ja uusimmat systeemit kynsien tekoon.

Artistic Putty alkuperäinen patentoitu polygel
Puttyn sääntöjä rikkova, monomeerivapaa koostumus on yksinkertaisesti vallankumouksellinen. Muotoile, laajenna, pelaa niin kauan kuin haluat. LED kovetettu nopeaa viimeistelyä varten.

Gel On Xtensions Soft Geel Nail Tips! Gel On Xtensions on kaikkien aikojen nopein lisälaite, joka antaa asiakkaille täydellisen sarjan täydelliset kynnet 20 minuutissa tai vähemmän, jotka kestävät 21 päivää ja pystytään huoltamaan.
Gel On Xtensions Soft Gel Nail -tipit ovat täysin peittäviä , ja on suunniteltu antamaan jokaiselle asiakkaalle täydelliset kynnet . Ne on valmistettu ainutlaatuisista geelipolymeereistä ja luotu murtumattomiksi . Nämä päihittää päihittää ABS tipit joka kerta .

Artistic Chrome Pens -kynät, jotka ovat helpoin ja nopein tapa saavuttaa geelimanikyyrillesi upea kromiviimeistely usealla vaihtoehdolla.

Valmistusmaa USA

HUOMIO! ARTISTIC KESTOLAKKA ,DIP JA KYNSILAKKA ON SAMA VÄRI. PULLON VAIHTUESSA OLEMME KÄYTTÄNEET COLOURGLOSS PULLOISSA REVOLUTION KUVAA, JOTTA VÄRI ON SELKEÄMPI. KAMPANJAHINTAISIA PULLOJA EI ENÄÄ SAADA JA KAIKKI TULEVAT PULLOT OVAT UUSIA .

NYT SIIS KANNATTAA LAAJENTAA VÄRISKAALAA!

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×