Tilaus- ja toimitusehdot

Royal Cosmed-verkkokauppa on tarkoitettu vain kauneus, hius-ja hoitoalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Hintojen näkemiseksi ja tilauksien tekemiseksi tulee olla kirjautuneena kauppaan. Joissakin tuotesarjoissamme saattaa olla että niitä myydään vain joko koulutuksella tai tietylle ammattiryhmälle.

Ma-To 8-16 saa toimistostamme asiantuntija asiakaspalvelua kaikkiin tuotemerkkeihimme suomeksi ja englanniksi .

Toimisto
+358 503762192

Whatsapp
+358 503762192
(Whats appiin voitte jättää viestin ja vastaamme mahdollisimman pian)

s.posti
info@royalcosmed.com

TOIMITUSTAVAT

Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti POST NORD OY ja DHL Express  kautta, voit valita tilauksesi perille asti toimitettuna tai voit noutaa sen lähimmästä toimipisteestä my pack toimituksella. Paketti toimitetaan aina meille rekisteröityessäsi ilmoitettuun, yrityksen viralliseen postiosoitteeseen. Muutokset asiakastilin tietoihin tulee tehdä suoraan asiakaspalveluumme info@royalcosmed.com tai +358 440557034 voitte jättää tiedot myös viestin whats appiimme.

Toimitukset lähetetään normaalisti samana tai seuraavana arkipäivänä. Tilauksen toimitusaika on siten 1-3 arkipäivää, toimitustavasta riippuen.

Kiireellisissä ulkomaan toimituksissa suosittelemme DHL-Xpress palvelua

Post Nord oy

Yritysasiakkaat

Puhelin 010 572 8333

Yritysnumeron puhelu- ja jonotushinnat:

Kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min

Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min

Avoinna arkisin klo 7-18

Sähköposti yritykset.fi@postnord.com

www.postnord.fi

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna , Paypal ja paytrail yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Klarna

Klarna Checkout maksupalvelulla voi maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla ja luottotarkistuksen läpäistyään hän voi valita myös laskun tai osamaksun maksutavakseen (kannattaa katsoa klarnan omat kampanjat). Yrityksenä tunnistautuessa maksutapoina on valittavissa lasku tai luottokortti.

Klarna Checkout maksutapa tarjoaa asiakkaalle yleisimmin käytetyt maksutavat. Suomessa maksutapoina kuluttajille ovat lasku, verkkopankit ja luottokortit. Yrityksille Klarna tarjoaa maksutavoiksi laskua tai luottokorttia. Jos asiakas ei läpäise Klarnan luottotarkistusta, niin hänen maksaminen ei jää siihen, vaan hänelle tarjotaan tässä tapauksessa vain rajoitetummin eri maksutapoja.

Kun kauppaan tulee Klarna Checkoutilla maksettu tilaus, niin Klarna on hyväksynyt maksun. Kauppiaan täytyy vielä manuaalisesti aktivoida maksu kun hän siirtää tilauksen toimitukseen. Eli jos jostain syystä varasto arvomme on väärä niin pystymme poistamaan suoraan tuotteen ennen kuin lasku lähtee.

Jotta Klarna tarjoaa loppuasiakkaalle laskua tai erämaksua maksutavaksi, niin asiakkaan täytyy tunnistautua maksussa. Henkilöasiakkaat voivat tunnistautua henkilötunnuksella ja yritysasiakkaat Y-tunnuksella. Klarna tekee asiakkaasta oman riskianalyysin ja sen perusteella antaa sitten valittavaksi kaikki tai osan maksutavoista asiakkaalle. Jos loppuasiakkaalla on esim. maksuongelmia ollut historisassaan, niin Klarna ei heille välttämättä tarjoa laskua lainkaan valintana.

Jos Klarnalle tunnistautuu yrityksenä, niin yrityksenä on mahdollista saada lasku tai luottokortti maksutavoiksi. Yrityksenä tunnistautuessa ei voi maksaa verkkopankilla.

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Klarna
www.klarna.com

Asiakaspalvelu 09 – 425 99 771


Paytrail 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Pankkimaksut

Käytössäsi
on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske
Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin,
Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi
maksunsaajana näkyy paytrail , me välitämme maksusi
verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi
suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa
verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit
MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by
Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman
maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti
suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan
järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash

(ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja
osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan
vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun.
Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Yritysrahoitus

Muut Rahoitukset käsittelemme tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä toimistoon info@royalcosmed.com

 
 

JÄLKITOIMITUKSET

Jos tilaamasi tuote ehtii loppua ennen kuin se on kerätty varastollamme pystymme usein suoraan poistamaan tuotteen laskusta. Mikäli tilaus on jo maksettu, eikä jälkitoimitusta pystytä toimittamaan, hyvitetään tuotteen hinta asiakkaalle  hyvityslaskuna.

TAKUU

Sähkölaitteillamme on valmistajan takuu usein 12kk. Takuu tapaukset käsittelemme tapauskohtaisesti riippuen tuotemerkistä

Takuu kattaa valmistusvirheistä johtuvat viat, eivät normaalia kulumista tai puutteellisestä kunnossapidosta johtuvia vikoja.

PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS SEKÄ TOIMITUSVIRHEET JA REKLAMAATIOT

Yritysasiakkaillamme tuotteet myydään ilman palautusoikeutta. Tuotteet saa palauttaa vain myyjän erillisellä kirjallisella hyväksynnällä.

 

Tuotevirheiden reklamaatio-oikeus on 14  arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Palautettujen tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissa, puhtaita, ehjiä, avaamattomia sekä ilman ostajan tekemiä merkintöjä. Virhetapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@royalcosmed.com  

Koulutus ostoissa jos asiakas on sairaana tai muuten estynyt koulutus siirtyy seuraavaan vapaaseen koulutukseen, Kuitenkin seuraavan 3kk sisällä.

Laiteostoissa  ja yrityksen osamaksuissa  laite on niin kauan yrityksen omaisuutta kunnes laite on täysin maksettu.

 

Kaikissa muissa reklamaatiotilanteissa ole mahdollisimman pian yhteydessä Asiakaspalveluumme info@royalcosmed.com tai +358 440557034

 

 

 
 
 

MUUT EHDOT

Ostaja vastaa itse saapuvien tavaroiden vastaanotosta ja niiden lukumäärän ja kunnon tarkistuksesta. Huomautukset tuotteisiin liittyvistä näkyvistä puutteista tulee tehdä 7 arkipäivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta, jonka jälkeen asiakkaan katsotaan hyväksyneen tuotteet sellaisina kuin ne on toimitettu.

Tuotteiden omistusoikeus kuuluu Royal Cosmed Groupille kunnes ne on kokonaan maksettu.

Jos Myyjä on estynyt täyttämästä näissä myyntiehdoissa mainittuja velvoitteita seuraavista seikoista riippuen (ns Force Majeur esteet mm. lakko, työnseisaus, tulipalo, onnettomuus, ym.) niin tilaus jää joko odottamaan kunnes Myyjä ei enää ole estynyt täyttämästä näitä velvoitteita, tai asiakkaan erillisestä vaatimuksesta kauppa voidaan perua. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan kaupan peruuntumisesta asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita vahinkoja.

MUUTOKSET JA SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Royal Cosmed Group oy pidättää itsellään oikeuden paino ,koko, hinta muutoksiin. Myyjällä on myös oikeus muuttaa yleisiä myyntiehtoja.  Mikä tahansa näiden myyntiehtojen tulkitsemisesta johtuva erimielisyys ratkaistaan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Tilaamalla tästä verkkokaupasta asiakas ilmoittaa tutustuneensa yleisiin myynti- ja toimitusehtoihin ja hyväksyvänsä ne.