Yritysrahoitus

Rahoitukset käsittelemme tapauskohtaisesti erityisesti laite ostoihin

Ota yhteyttä toimistoon info@royalcosmed.com ja lähetä meille yrityksesi tiedot  ja summa mille haluat liesing rahoituksen. Saat päätöksen ja eri vaihtoehdot muutamassa minuutissa. 

Tarjoamme rahoitus mahdollisuutta ainoastaan Suomeen ja Ruotsiin

Klarna

Klarna tarjoaa myös loppuasiakkaalle laskua tai erämaksua maksutavaksi, niin asiakkaan täytyy tunnistautua maksussa. Henkilöasiakkaat voivat tunnistautua henkilötunnuksella ja yritysasiakkaat Y-tunnuksella. Klarna tekee asiakkaasta oman riskianalyysin ja sen perusteella antaa sitten valittavaksi kaikki tai osan maksutavoista asiakkaalle. Jos loppuasiakkaalla on esim. maksuongelmia ollut historiassaan, niin Klarna ei heille välttämättä tarjoa laskua lainkaan valintana.

www.klarna.com

Paytrail

Verkkopankki, korttimaksut ja Walley Checkout, maksunpalveluntarjoaja Paytrail

Kaikki kotimaiset verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki.
Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard sekä American Express. 
Mobiilimaksut: MobilePay

Alisa Yrityslasku

Alisa Yrityslasku sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Yrityslaskulla voi rahoittaa verkkokauppaostokset enintään 5000 euroon asti.

Maksutapa on turvallinen . Alisa Pankki huolehtii ostajan tunnistamisesta salatussa ympäristössä ja hoitaa laskutuksen yrityksen suuntaan – erillisiä dokumentteja ei tarvitse toimittaa.

Alisa Yrityslasku tarjoaa asiakkaalle jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Luottopäätös perustuu maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. 

 

Walley Checkout 

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: Ehdot ja tiedot 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830  www.paytrail.com