LWI Plasmapen

LWI Plasma Pen -kynää valmistetaan Saksassa ja sen pääkonttori sijaitsee Isossa Britanniassa Se on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti ykkönen plasmalaite lääkäreiden ja kosmetologien keskuudessa.

Plasman energia siirtyy ihon epidermaaliseen kerrokseen samalla kuumentamalla ja vaurioittamalla ihon rakennetta. Tämä mikrotrauma vaikuttaa epidermkseen sekä dermiksessä – erityisesti fibroblasteihin.

Plasma Pen on innovatiivinen fibroblasting-laite. Plasmapen levittää tasaisesti plasmaa alemmassa lämpötilassa laajemmalle alueelle. Tulokset näkyvat melkein heti, mutta iho jatkaa parantumistaan noin 12 viikkoa riippuen hoidosta.

Plasmapen tarjoaa erilaisia hoitoja kuten arpikorjausta, ihon kiinteytystä ja luomien ja syylien poistoa. Laitteemme on suunniteltu ja valmistettu loppuasiakasta silmällä pitäen, mikä varmistaa sujuvan hoitoprosessin.

Plasmapen hoitoihin on erinomaista myös yhdistää muita hoitomuotoja vaativimmissa tapauksissa.

Uskomme että hyvän laitteen lisäksi oikea kattava koulutus on tärkeää hoitojen onnistumisessa.

Kaikki Plasma koulutuksemme kouluttaa Sairaanhoitaja ovat OCN creditioitu UK:n mukaisesti

Plasma kynämme on:
CE- sertifioitu
FDA rekisteröity
Ucas testattu

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×