Silver Colloidal Gel With Aloe Vera 15ml

Tämä aftercare – tuote sisältää kolloidista hopeaa sekä aloe veraa, jotka toimivat yhdessä ihon rauhoittajana ja nopeuttavat sen paranemista. Se on läpinäkyvä geeli, joka pysyy iholla paljon pidempään kuin nestemäinen muoto. Tuote on hajuton, ei tahraa ja on tehokas ja luonnollinen antibakteerinen / anti-virus tuote, jossa kaksi pääasiallista vaikuttavaa ainetta (kolloidinen hopea ja aloe vera) jotka rauhoittavat ihon tulehdusta ja parantavat ihon.
Aloe vera tunnetaan soluja parantavasta kyvystään. Se lisää happivirtausta ja stimuloi fibroblasteja, jotka auttavat kollageenin tuotannossa. Käyttämämme aloe vera lehti sisältää yli 75 ravintoainetta, 20 mineraalia, 12 vitamiinia, 18 aminohappoa ja noin 200 aktiivista entsyymiä, jotka kaikki tarjoavat valtavia etuja. Mikä tärkeintä, sillä on kyky nopeuttaa ihon paranemista ja tukea solujen uusiutumista.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kun tuote on levitetty iholle ja jätetty kuivumaan, se jättää suojaavan pinnan, joka on suunniteltu estämään infektiota. Tuote auttaa nopeuttamaan ihon paranemista ja kaksi pääasiallista vaikuttavaa ainetta tarjoavat hämmästyttäviä ihon suojausetuja, kuten kudoksen paranemista, tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, suojaavia ja aineenvaihduntaa lisääviä ominaisuuksia.

Tuotetta voidaan käyttää välittömästi hoidon jälkeen.

KÄYTTÖ:
Myy tämä tuote asiakkaalle kotiin jälkihoitotuotteena, jolla varmistat että hän hoitaa ihoaan oikein PlasmaPen- hoidon jälkeen.
Levitä iholle 3-5krt päivässä kunnes PlasmaPen -hoidon jäljet ovat lähteneet. Tämän jälkeen voit käyttää tuotetta 1-2krt päivässä 12 viikon ajan.

 

Säilytä pimeässä ja viileässä paikassa. Vain ulkoiseen käyttöön!

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×