Brow Lamination Trio

Paketti sisältää kaikki kolme laminointi tuotetta

Kätevät pumppupullot estävät tuoteen hapettumisen.

3x5ml

Vaihe 1: Brow Style Tiogykolaatti – tämä kemikaali avaa karvan pinnan ja imeytyy sen kuoreen, jossa se alkaa hajottaa keratiinin ja valkuaisaineiden difulsiosidoksia. Tämä helpottaa kulmakarvojen uudelleen muotoilua. Brow Style -tuote tulee jättää kulmakarvoihin sopivaksi aikaa, niin että sillä on tarpeeksi aikaa hajottaa tarvittavat sidokset, kuitenkaan vahingoittamatta harvaa. Jotta karva ei pääse vaurioitumaan, on tärkeää suhteuttaa aineen vaikutusaika asiakkaan kulmakarvan vahvuuteen ja kuntoon. Huomio: Tiogykolaatti on aine jonka toistuva käyttö samaan karvaan saattaa aiheuttaa vaurioita. SIksi on erittäin tärkeää varmistaa, että asiakas tulee hoitoon uudelleen, vasta kun suurin osa jo laminoiduista kulmakarvoista on korvaantunut uusilla. Laminoituja karvoja kutsutaan käsitellyiksi karvoiksi.

Vaihe 2: Brow Set Vetyperoksidi – Tämä tuote lisää happea karvaan. Prosessi uudelleenmuotoilee sidokset ja ns. vakauttaa kulmakarvan uuden muodon. Jos vetyperoksidin ei anneta vaikuttaa tarpeeksi kauan, karvaan tehdyt muutokset eivät ole pysyviä. Sidokset eivät ehdi kiinnittyä ja karva menettää uuden muotonsa nopeasti. Tämä vaihe on erittäin tärkeä, sillä Brow Set lukitsee karvan sen uuteen muotoon.

Vaihe 3: Brow Nourish Hoidon kolmas vaihe on lisätä keratiinia sisältävä Brow Nourish seerumi kulmakarvoihin. Vaiheissa 1 ja 2, karvan pinta on avattu, jotta kemikaalit pääsevät vaikuttamaan. Tämä prosessi tekee ohuimmastakin karvasta paksumman ja tekee karvoista tuuheamman näköiset. Seerumi taasen silottaa avatun karvan pinnan ja samalla hoitaa karvaa lisäten sen kiiltoa. Mikäli kulmakarvat värjätään, Brow Nourish -seerumi lisätään VASTA värjäyksen jälkeen.

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×