Depileve

Nro 1 karvanpoistosarja ammattilaisille.

Depileve on ehdoton ykkönen karvanpoistoon tarkoitetuista vahasarjoista ja sen laatuun luottavat ammattilaiset jo yli 90 maassa ympäri maailman.

Depileve on maailman suurin vahavalmistaja ja vahat on valmistettu turvallisesti EU:ssa.

Uskomme, että ammattimaiseen karvanpoistoon vaaditaan huippuluokan kosmeettiset ja spesifioidut tuotteet, jolloin päästään helposti parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Kun valitset Depilen, saat samalla kaupan päälle mielenrauhan, koska olet valinnut vahabrändien nro 1! Jatkuvan kehitystyön ja tutkimuksen ansiosta Delipeven tuotteissa on maksimoitu käyttömukavuus ja tehokkuus jokaisessa hoidossa, joita lisäävät vielä erityiset kotihoitotuotteet, jotka parantavat entisestään ammattilaisen tekemää karvanpoiston tuloksia.

Tänä päivänä strip- ja filmivahateknologian uudistaja Depileve tarjoaa suurimman valikoiman ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita karvanpoistoon. Voit valita juuri oikean tekniikan ja tuotteet asiakkaillesi, sillä laajasta sarjasta löydät kaikille iho- ja karvatyypeille varmasti soveltuvat tuotteet, vaikka kyseessä olisi herkempikin ihotyyppi.

Karvanpoistossa on tärkeää ymmärtää, että erilaiset karvalaadut niin naisilla kuin miehillä vaativat erilaiset tuotteen tehokkaaseen poistoon. On aivan eri asia poistaa naisen säärikarvat kuin miehen rintakarvat. Tästä syystä Depilevan tuotevalikoimasta löytyy nimenomaan erilaiset tuotteet ja poistotekniikat erityyppisille karvalaaduille ja ihoalueille. Osaan vahoista on lisätty mm. salisyylihappoa, joka estää bakteerien ja sienten kasvua ja siten estää ihottuma-alueen infektoitumista. Salisyylihappo kuorii hellävaraisesti ihoa, sekä estää talirauhasten ja karvatuppien tukkeutumista.

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×