Retix.C Aloituspaketti

Retix.c Aloituspakettimme sisältää kaikki Bestseller hoitomme ja koulutuksen.

Retix.C sarja on tarkoitettu Esteettisille  klinikoille ja kokeneille kosmetologeille.

Tarkistamme kaikki tulevat Retix.C ammattilaiset sillä valikoimaamme on syksyllä tulossa upeita hoitoja, joista osa vaatii että olet esteettinen sairaanhoitaja.

Retix. C paketti

Aloituspaketti sisältää

1x Retibooster (5x hoitoa)

1x Eye +  (6x hoitoa)

1x Smart DNA (12 hoitoa)

Hoidossa käytettävät ja kotihoitotuotteet

2x Retimodelling seerumi 30ml

2x Hyalumagic seerumi   30ml

2x Ferulic Triple-C seerumi 30ml

2x Ferulic Triple-C spf 30 voide

2x Glow booster seerumi

2x Spf 50

1x Repair cream

Koulutus

Retix.C kirurgimme erikoiskoulutus (Tulossa Heinäkuussa koulutus portaaliimme)

 

 

n/a

Retix.C

Retix.C Professional  brändin kehittäjä on maailmanlaajuinen ranskalainen lääkealan yritys URGO Group. Urgo Group on ihon anatomian ja fysiologian asiantuntija ja johtava tuotemerkki haavojen parantamisessa, suojaamisessa, uudistumisessa ja ihon rakenteen parantamisessa. Retix.C-tuotteet valmistetaan farmaseuttisten standardien mukaisesti tiukassa valvonnassa.
Brändin filosofian ytimessä on ihon luonnollisen uudistumisen stimulointi ja elvyttävät prosessit. Tuote formulaatiot perustuvat aktiivisiin ainesosiin korkeina pitoisuuksina, ja joilla on tieteellisesti todistettuja vaikutuksia ihoon.
Retix.C-brändi tarjoaa asiakkailleen tehokkaita hoitoja, sekä täydentävää erikoistunutta kotihoitoa jonka tulokset on näkyviä jo ensimmäisellä kerralla.
ERINOMAINEN ANTIOKSIDANTTIKONSENTRAATIO
Nämä ainutlaatuiset yhdistelmät tarjoavat korkeimman pitoisuuksien aktiivisia antioksidantteja, jotka estävät  ennenaikaista ikääntymistä ja tasoittavat juonteita.
FARMASEUTTISEN LUOKAN AINESOSAT

Lisäämme lääkkeissä tyypillisesti käytettyjä aktiivisia ainesosia, kuten ektoiinia ja keramideja, vahvistaen ihosi luonnollista suojakerrosta terveen hehkun saavuttamiseksi.

USKOMATTOMAT FORMULOINNIT 
Retix.C on RETINOIDIEN ja TGF-β2 KASVUTEKIJÖIDEN synergistisen yhdistelmän prekursori(retinolin kaltainen ainesosa) joka nopeuttaa ihon uusiutumista maksimaalisesti ja kuitenkin minimaalisella ihoärsytyksellä. Lisäksi formuloinnit sisältävät yhdistelmän biologisesti aktiivisia C-vitamiinin muotoja ja niiden toimintaa optimoivia ainesosia, kuten ferulihappoa, floretiinia, peptidejä, keramideja ja ektoiiniä.
AMMATTITUOTTEET
Ammattituotteet soveltuvat kaikkiin esteettisiinhoitoihin valmistelemaan,rauhoittamaan ja suojaamaan ihoa tehokkaasti parantaen hoidon lopputuloksia.
KOTIHOITOTUOTTEET
Kotihoitotuotteet ovat erittäin tehokkaita ja suosittuja osana hoitoprotokollaa vahvoilla raaka-ainepitoisuuksilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

n/a

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×