Cliniccare

CLINICCARE: Hyaluronihapon ja vahvojen aktiiviaineiden innovaatio

CLINICCARE on maailmalla yksi tunnetuimmista klinikka- ja kosmetologisarjoista. Sarjan laaja valikoima tarjoaa tulokselliset hoidot ja tehokkaat hoitotuotteet kotiin. Pienomolekyylinen hyaluronihappo on yksi CLINICCARE ihonhoitosarjan parhaista ainesosista. Hyaluronihappo näyttelee elintärkeää roolia metabolisissa prosesseissa, kuten solujen välisissä reaktioissa ja synteeseissä.
Huippuluokan kauneusammattilaiset arvostavat korkealaatuisia aktiivisia ainesosia ja CLINICCARE:n innovatiivisia kaavoja, jotka on luotu edistyneen tutkimuksen avulla.

CLINICCARE:n ominaisuudet:

CLINICCARE Cosmeceuticals: CLINICCAREn kosmeettiset tuotteet edustavat kauneusalan kärkeä.

⦁ Pitkäkestoinen ja syväkosteuttava: Jokainen CLINICCARE-ihonhoitosarjan tuote on suunniteltu tuottamaan kestäviä ja syväkosteuttavia vaikutuksia, mikä varmistaa ihosi jatkuvan hyvinvoinnin.

⦁ Sertifioitu hyaluronihappokompleksi: Biologisen käymisen kautta saatu CLINICCARE:n hyaluronihappokompleksi sisältää pieniä molekyylejä, jotka pystyvät tunkeutumaan syvälle ihon kerroksiin ja kosteuttamaan sitä sisältä päin.

⦁ Ainutlaatuiset koostumukset, joissa on runsaasti aktiivisia ainesosia: Tuotteet on valmistettu ainutlaatuisista ainesosien yhdistelmistä ja ne takaavat poikkeukselliset tulokset sekä nostavat ihonhoidon tehokkuuden uudelle tasolle.

⦁ Huippuluokan teknologiaa turvallisuuden ja vakauden takaamiseksi: CLINICCARE hyödyntää uusimpia teknologisia edistysaskeleita tuottaakseen tuotteita, jotka eivät ole pelkästään turvallisia vaan joille on tunnusomaista myös huomattava vakaus.

LMWHA – matalamolekyylipainoinen hyaluronihappo

CLINICCAREn ihonhoitosarjan keskeinen osa on matalamolekyylipainoinen hyaluronihappo. Sillä on tärkeä rooli aineenvaihduntaprosesseissa ja se toimii keskeisenä välittäjänä ja solusynteesin edistäjänä. Fysiologisten toimintojensa lisäksi se toimii tehokkaana suojana infektioita vastaan samalla vahvistaen solujen vastustuskykyä. Erityisesti sillä on poikkeuksellinen kyky säilyttää kosteutta 1000 kertaa oma painonsa verran.

Perinteisen hyaluronihapon haasteena on sen suuri molekyylikoko, halkaisijaltaan noin 3000 nanometriä, mikä tekee siitä kyvyttömän tunkeutumaan tehokkaasti ihon syvempiin kerroksiin. Tällainen tunkeutuminen on ollut tähän asti saavutettavissa vain suorilla hyaluronihappoinjektioilla. Japanilaiset tutkijat ovat kuitenkin saavuttaneet uraauurtavan saavutuksen kehittämällä matalan molekyylipainon hyaluronihappoa, jonka molekyylit ovat jopa 5 nanometria ohuita ja joilla on korkea ionisaatiotaso. Tämä innovaatio mahdollistaa hyaluronihapon tunkeutumisen syvälle ihoon ilman injektioiden tarvetta.

Kaikissa CLINICCARE-tuotteissa on alhaisen molekyylipainon omaavaa hyaluronihappoa, joka helpottaa ihoon imeytymistä ja kosteuttaa syvällisesti.

Innovatiivinen pakkaus:

CLINICCARE:n uusissa innovatiivisissa pakkauksissa on symboleita, jotka tarjoavat kattavat ohjeet kunkin tuotteet eduista ja mahdollisista käyttötavoista. Tämä harkittu muotoilu helpottaa ja tehostaa tuotteiden käyttöä.

Monipuolinen tuotevalikoima ja hoidot

CLINICCARE tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita ja hoitoja, jotka kattavat kotihoidon, ammattimaisen ihonhoidon, mesoterapian, mikroneulauksen ja kemiallisen kuorinnan. Tuotteet ja hoidot pystytään yhdistämään laitehoitojen kanssa ja näin saat asiakkaillesi erittäin tuloksellisia hoitokokonaisuuksia.

⦁ Cliniccare Mesoterapia nesteet

Mesoterapia nesteet ovat puhtaita ja sisältävät kohdistettuja raaka-aineita tunnetuimpiin indikaatioihin.

Cliniccare EGF Glow 10 x 8 ml seerumi, sis 2% HA, käytetään ihon nuorentamiseen ja vaalentamiseen, palauttaa iholle kiinteyttä ja kosteutta sekä tasoittaa sen väriä

Cliniccare EGF Refresh 10 x 8 ml seerumi, 2% HA, ennaltaehkäisee juonteiden ja ryppyjen muodostumista sekä ravitsee ja nuorentaa ihoa

Cliniccare EGF Tight 10 x 8 ml seerumi, 2% HA, käytetään erityisesti veltostuneelle iholle, madaltaa ryppyjä ja juonteita sekä kohottaa kasvojenpiirteitä

Derma roller 0,75 mm rose gold, gold, silver, soveltuu salonkimyyntiin, käytetään hoitojen välissä

Hair Energy Vial 10 x 8ml, edistää hiusten kasvua, pysäyttää hiustenlähdön ja parantaa hiusten laatua

Reduce Vial 10 x 8ml, käytetään paikallisten rasvakertymien hoitoon esimerkiksi lonkassa, reisissä, pakaroissa, vatsassa, polvissa ja kaksoisleuassa

⦁ Cliniccare Naamiot

Naamiot sisältävät vahvat aktiivi-aineet indikaatioihin ja hyaluronihapon. Soveltuvat laitettavaksi iholle heti laitehoitojen jälkeen.

⦁ Cliniccare Kemialliset kuorinnat

Nämä kemialliset kuorinnat ovat erittäin tehokkaita ja matalan PH:n happo yhdistelmiä. Kuorinnat voidaan laimentaa Peel blenderillä jolla ne saadaan soveltumaan herkemmällekkin iholle.

Näillä pystyt säätelemään asiakkaalle halutun toipumisajan.

⦁ Cliniccare Voiteet ja seerumit

Cliniccare sisältää hyvän valikoiman voiteita ja seerumeita jotka sopivat lähes kaikkiin hoitoihin ja laitteiden kanssa käytettäväksi.

Kotihoitotuotteet on tehty hoito indikaatioon sipiviksi samoilla raaka-aineilla kuin itse hoito jolloin tuotteet tehostavat tuloksia myös kotona.

⦁ Laitteet

Tutustu innovatiivisiin laitteisiin, kuten Dual Injector Pro, Micro Injector My Lithium+ ja Mesoduo

CLINICCARE – Ruotsi

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×