Brow stain Developer 100 ml

Hi Brow – Brow stain Developer

Tämä on kehite Hi Brow brow stain menetelmään.

Menetelmä värjää sekä ihon että karvan.

Koko 100ml

 

 

Hi Brow Hybrid Brow Stain on puolipysyvä kulmakarvojen väri, joka värjää ihon ja karvat tasaisesti ja tekee kulmista täyteläisemmät ja selkeämmät. Se on suosittu vaihtoehto perinteiselle kulmien värjäykselle tai hennalle, sillä se tarjoaa kauniit kulmakarvat ja kestävät tulokset.

Alalla on pyydetty hybridisävyä jo pitkään, ja nyt ammattimaisilla kulmakarvateknikoilla on tuote jolla täydelliset kulmakarvat asiakkailleen.

Kulmien väri kestää tyypillisesti jopa 6 viikkoa karvoissa ja jopa 10 päivää iholla. Tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon asiakkaille, jotka haluavat välttää kulmakarvojen meikkaamista joka päivä.

Brow Stain aktivoituu sävykehittimellä (suhteessa 2:1), jolloin saadaan upeat tulokset 2-10 minuutissa värin halutusta voimakkuudesta riippuen.

Päivitä  kulmakarva hoitojasi ja ansaitse enemmän! Tekniikalle, joka on  nopeaa mutta tuottoisaa. Tämän vuoksi suosittelemme pyytämään  palvelusta enemmän kuin tavallisesta kulmakarvahoidosta.

Tätä tuotetta, toisin kuin hennaa, voidaan käyttää heti kulmakarvojen laminointikäsittelyn jälkeen.

Jokainen 15 ml:n pullo tarjoaa jopa 60-80 hoitokertaa.

Saatavana usea väri vaaleanruskea, keskiruskea, tummanruskea ja ruskea musta, joita voidaan sekoittaa luodaksesi räätälöityjä värejä asiakkaasi mieltymysten mukaan. Hienovaraisen kulman ulkonäön saavuttamiseksi on suositeltavaa jättää väri  kehittymään lyhyemmäksi ajaksi.

 

Katso lisää:

Hi Brow tuotteet

Hi Brow Youtube

Aqua,Hydrogen peroxide,Cetearyl Alcohol,Parafinium,Liquidum (mineral oil),Sodium Laurum, sulfate,Citric acid,coconut oil,Panthenol.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Hi Brow brow tint

Käyttöohje

• Ravista kulmakarva väriä  kulmakarvojen kehitepulloa hyvin ennen JOKAISTA käyttöä. Sekoita valittu väri  kehitteen kanssa suhteessa 2:1 (katso alla). Sekoita hyvin, kunnes se sekoittuu kunnolla.

Brow Stain 2 Tippaa– Brow Stain Developer 1 Tippa

Brow Stain 4 Tippaa – Brow Stain Developer 2 Tippa

Brow Stain 6 Tippaa – Brow Stain Developer 3 Tippaa

Brow Stain 8 Tippaa  – Brow Stain Developer 4 Tippaa

TÄRKEÄÄ: Seos voi näyttää aluksi erilaiselta, mutta kehittyy sekoituksen ja levityksen aikana.

• Puhdista kulmakarvojen alue öljyttömällä meikinpoistoaineella. Käytä kosteaa vanulappua poistaaksesi kaikki meikinpoistoainejäämät.

• Kun alue on kuivunut, sekoita ja levitä se varovasti tarkoitetuille alueille luoden haluamasi muoto. Jos haluat syvemmän vaikutuksen, voit levittää ohuen toisen kerroksen. Anna värin kehittyä. Katso alta ajoitussuositukset:

Kulmakarvojen rakenne

Hieno – Medium: Pehmeälle värille: 2 – 5 minuuttia

Kulmakarvojen rakenne

Hieno – Medium: Vahvalle värille: 6 – 10 minuuttia

Kulmien rakenne Medium – Paksu:

Pehmeälle värille: 3-6 minuuttia

Kulmien rakenne Medium – Paksu: värille 8-10 minuuttia

• Kun valittu aika on kulunut, poistaväri kostealla vanulapulla. Pyyhi väri  varovasti yhteen suuntaan kulmakarvojen päästä alueen häntään. Neuvo asiakasta olemaan kastelematta kulmiaan 24 tuntiin hoidon jälkeen, jotta tulokset säilyisivät mahdollisimman pitkään.

TOP VINKKI: Saat erittäin hienovaraiset tulokset pyyhkimällä tuotteen kulmakarvoista kostealla vanulapulla.

K: Kuinka kauan kulmakarvojen väri säilyy iholla?

V: Se kestää iholla jopa 10 päivää, mutta tämä vaihtelee hieman ihotyypin mukaan.

K: Mitä eroa tällä on Hennaan verrattuna

V: Brow Stain tuottaa tasaisempia tuloksia ja on vähemmän sotkuinen kuin Henna. Brow Stain, toisin kuin henna, voidaan käyttää myös heti kulmakarvojen laminointikäsittelyn jälkeen.

K: Millä laitan kulmaväriä?

V: Suosittelemme kulmakarvojen värjäyssiveltimen tai Precision Brow Tinting Brush -siveltimen käyttöä sävyn levittämiseen. Tasainen levitys vaatii saumattomia tuloksia, joten nämä siveltimet ovat ihanteellisia käytettäväksi.

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×