Meistä

Royal Cosmed Group

Pitkää kokemusta ja luotettavuutta alalla

Vuonna 2006 perustetun Royal Cosmedin pääkonttori on Tampereella, ja sillä on yli 15 vuoden ja vuosikymmenten kokemus jatkuvasti kehittyvältä globaalilta ihonhoidon, esteettisen kauneuden ja ammatillisen koulutuksen alalla. Ennennäkemättömien palveluidemme ja asiantuntija kouluttajiemme  tukemana Royal Cosmed rakennettiin alusta alkaen strategisesti edustamaan maailman tunnetuimpia  ja palkittuja  brändejä ja tuotteita.

Strateginen ajattelu ja taktinen toteutus

Yrityksemme on kansainvälisesti arvostettu ja tunnettu käytännönläheisestä, henkilökohtaisesta ja omistautuneesta lähestymistavastamme liiketoimintaan, tiimimme ensisijainen tehtävä on tuoda innovatiivisia tuotelinjoja, inspiroivaa koulutusta ja todistettavaa kaupallista arvoa kaikille asiakkaillemme. Kun otamme käyttöön minkä tahansa uuden tuotteen, panostamme voimakkaasti tuotemerkkiin ja aiheeseen syventymiseen ja pidämme itsemme täysin koulutettuina sekä kyseisestä brändistä ja palvelusta Tämä antaa meille mahdollisuuden asettua asemaan, jossa voimme ammattitaidolla edustaa brändejämme ja tehokkaasti tiedottaa asiakkaitamme.

Arvopohjaiset ratkaisut

Kaikki asiakkaamme hyötyvät boots-on-the-ground edustuksesta sekä lääketieteellisistä neuvonantajista, esteettisistä sairaanhoitajista ja johtavista esteetikoista. Monikanavaisen digitaalisen , todistettuihin ja skaalautuviin prosesseihin ja menestymiseen perustuvaan, tekemiskykyiseen mentaliteettiimme yhdistettynä Royal Cosmedin on empiirisesti todistettu lisäävän kestävää arvoa asiakkailleen. Tarjoamme innovatiivisia tukkukaupan ratkaisuja sekä poikkeuksellista koulutusta ja henkilökohtaista tukea  loppukäyttäjillemme, jotka vaihtelevat salonkeista ja klinikoista sairaanhoitajiin, ja lääketieteen ammattilaisiin.

Ystävällinen, asiantunteva palvelu ja tuki

Ymmärrämme, että jokainen tuotemerkki ja jokainen asiakkaamme on erilainen omien ainutlaatuisten tarpeidensa, haasteidensa ja jopa budjetteineen. Kasvavassa maailmassa olemme todistetusti laatikon ulkopuolisia ajattelijoita, joten ota yhteyttä ystävälliseen tiimiimme jo tänään saadaksesi lisätietoja toiminnastamme ja koulutuksistamme.

Royal cosmed Group oy 

2069655-1

Toimisto

Aurinkokuja 5B

 33420 Tampere 

info@royalcosmed.com 

Mirka Poikkeus

Toimitusjohtaja,Asiantuntija Koulutusvastaava

Jonas Kesti

Esteettinen sairaanhoitaja, Amalian asiantuntija Kouluttaja

Hanna Antila

Kosmetologi, Kouluttaja

Sini Repo

Kynsiteknikko , I.am asiantuntija,,Kouluttaja