RC Dermapen

RC Dermapen tehokkaisiin hoitoihin

RC Dermapen on mikroneulaterapia-laite, joka on tunnettu tehokkuudestaan monissa ihonhoitotarkoituksissa, mukaan lukien aknen hoito, pigmenttien poisto, ravinteiden imeytymisen parantaminen sekä ihon kosteutus. Tämä innovatiivinen teknologia käyttää erittäin ohuita neuloja luodakseen vaikuttavat 200 000 mikrokanavaa minuutissa ihoon, mikä takaa turvallisuuden hoidon aikana.

On huomattava, että kaikki markkinoilla olevat dermapen-laitteet eivät tarjoa samaa turvallisuustasoa. Itse asiassa yli 80% dermapen-malleista ei sisällä tarvittavia ominaisuuksia nesteiden takaisinvirtauksen estämiseksi. Tämä aiheuttaa merkittävän riskin, sillä seerumi tai veri voi mahdollisesti päästä dermapeniin, luoden vaarallisen tilanteen, ellei laitetta steriloida huolellisesti käytön välillä.

 

RC Dermapenin ominaisuudet:

  • Antiflow-mikroneulakynä: Tämä kehittynyt laite sisältää antiflow-suunnittelun, joka takaa steriilin ja kertakäyttöisen neulan kärjen. Tämä ominaisuus toimii suojakerroksena, estäen veren, nesteiden tai seerumien pääsyn hoidon aikana. Lisäksi siihen sisältyy takaisinvirtauksen estomekanismi, joka suojaa ristisaastumiselta ja varmistaa, etteivät hoidon aikana syntyvät nesteet pääse pakenemaan kontaminoituneesta hansikkaasta kynään.
  • Helppokäyttöisyys ja tehokkuus: RC Dermapen on varustettu ladattavalla akulla lisämukavuutta varten mahdollistaen langattoman käytön. Vahva moottori takaa neulan vakauden ja nopeuden koko hoidon ajan.
  • Ergonominen muotoilu: RC Dermapenissa on ergonominen muotoilu, joka takaa mukavan käsittelyn ja helpon käytön sekä ammattilaisille että asiakkaille.

 

7 Bio LED -valoa:

Tämä laite sisältää seitsemän Bio LED -valoa, joilla jokaisella on tiettyjä aallonpituuksia erilaisten ihonhoitohyötyjen saavuttamiseksi.

  • Punainen: Tehostaa solujen toimintaa ja edistää solujen aineenvaihduntaa. Lisää kollageenin tuotantoa ja nopeuttaa verenkiertoa. Voidaan käyttää juonteiden ja ryppyjen hoitoon.
  • Vihreä: Neutraloi, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa.
  • Sininen: Hillitsee tulehdusta. Soveltuu akneiholle.
  • Keltainen: Pigmentin tuotantoa hidastava ja ihoa siloittava.
  • Violetti: Toimii yhdistelmänä punaisen ja sinisen valon kanssa. Arpikorjausta edistävä.
  • Turkoosi: Vihreän ja sinisen yhdistelmä. Edistää solujen uusiutumista.
  • Laservalo: Tunkeutuu syvälle ihoon, kiihdyttää aktiivista solujen aineenvaihduntaa, parantaa juonteita ja velttoa ihoa.

 

RC Dermapen edustaa huippuluokan mikroneulausratkaisua, joka asettaa etusijalle turvallisuuden, tehokkuuden ja käyttömukavuuden. Sen kehittyneet ominaisuudet ja sitoutuminen infektioiden torjuntaan tekevät siitä luotettavan valinnan ammattilaisille ja asiakkaille, jotka etsivät poikkeuksellisia tuloksia ihonhoidossa.

Laitteeseen on saatavilla monta neulavaihtoehtoa.

RC Dermapen sisältää 12 kuukauden takuun, korostaen sen kestävyyttä ja luotettavuutta.

 

KATSO LISÄÄ:

Anteage MD Tuotteet

Anteage MD Youtube

n/a

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Mikroneulaus kitissä tulee mukana

Ohjekirja laitteen käyttöön

Latausjohto

2x 12 steriili neulapatruunaa

 

Halutessasi koulutuksen mikroneulaushoitoon suosittelemme Royalcosmed mikroneulaus ja mesonesteet  koulutusta.

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×