Nithya vartalovoide 200ml

Nithya vartalovoide on hevosen tyypin I kollageeni ja hydrolysoitu, hypoallergeeninen elastiini. Kollageeni yhdessä elastiinin kanssa auttaa luomaan tarvittavan tukirakenteen dermikselle, kosteuttamaan ja antamaan iholle sävyn ja joustavuuden.

Käyttöohjeet: kollageenista ja elastiinista valmistettu creme-neste on tarkoitettu kiinteyttäväksi ja kosteuttavaksi kaikille ihotyypeille. Se soveltuu käytettäväksi kosmeettisten kirurgisten hoitojen, kuten rasvaimu, vatsanplastiikka tai vartalonveistos, jälkeen, kun iho on täysin parantunut.

Nithya vartalovoide

Hevosen tyypin I kollageeni ja hydrolysoitu, hypoallergeeninen elastiini. Kollageeni yhdessä elastiinin kanssa auttaa luomaan tarvittavan tukirakenteen dermikselle, kosteuttamaan ja iholle sävyn ja joustavuuden. Käyttöohjeet Kollageenista ja elastiinista valmistettu creme-neste on tarkoitettu kiinteyttäväksi ja kosteuttavaksi kaikille ihotyypeille. Se soveltuu käytettäväksi kosmeettisten kirurgisten hoitojen, kuten rasvaimu, vatsanplastiikka tai vartalonveistos, jälkeen, kun iho on täysin parantunut.

Lisätiedot

Paino 0,248 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×