Simildiet Vacirton -ravintolisä vahvistaa verisuonia, parantaa mikroverenkiertoa, vähentää turvotusta

Resveratrol, Ruscus aculeatus, Aesculus hippocastanum, Hamamelis Virginiana, Meeliotus officinals, Rutin, Vitamins A, B1, B2, B3, B6, B12, C, Gingko biloba, Vaccinium myrtillus, Vitis vinifera, Aloe barbadensis.

Simildiet Vacirton -ravintolisä vahvistaa verisuonia, parantaa mikroverenkiertoa, vähentää turvotusta
60 kapselia

Suositukset:

Suonikohjut, verisuonten hauraus, peräpukamat, laskimotulehdus, tromboflebiitti, säärihaavat, väsymyksen ja painon tunne jaloissa, kutina, verenkiertohäiriöistä johtuva kouristelu, lymfedeema, ateroskleroosi, verisuonten vajaatoiminta, kylmäkätisyys, Raynaudin oire (valkosormisuus), paleltumat, emättimen verenvuoto, kuukautisia edeltävä oireyhtymä, kivuliaat kuukautiset. Hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden käytöstä johtuvat verenkiertohäiriöt, säärihaavat, verisuoniverkot jaloissa, hydrolipodystrofia, paikallinen turvotus, diabetekseen liittyvä silmäsairaus, silmäpohjan verisuonimuutokset, verkkokalvon verenvuodot ja turvotus, traumaperäinen turvotus.

Vaikutus:
Vähentää kapillaarien läpäisevyyttä, suojaa täydellisesti kapillaareja, lymfokineettinen vaikutus, lisää lymfaattista virtausta, estää turvotusta, aktivoi verenvirtauksen laskimoista, verenvuotoa tyrehdyttävä vaikutus, lisää verisuonten seinämien terveyttä.

Koostumus:

Viininlehtiuute. Verisuonia suojaava, verenvuotoa tyrehdyttävä, diureettinen vaikutus. Suositellaan laskimoiden vajaatoiminnan, suonikohjujen, laskimotulehduksen, peräpukamien, ruusufinnin, vaihdevuosien autonomisen hermoston toimintahäiriön hoitoon.
Mustikka. Tulehduksen vastainen, verenvuotoa tyrehdyttävä, diabetesta ehkäisevä vaikutus, suojaa kapillaareja. Mustikan sisältämät hyödylliset aineet ovat tärkeä lisä diabeteksen aiheuttaman pienten valtimoiden vaurioitumisen, valtimonkovetustaudin ja laskimotulehduksen estämiseen. Se parantaa yönäköä ja vaikuttaa suotuisasti silmän verkkokalvon vaurioon, vähentää kapillaarien haurautta ja mikroverisuonten läpäisevyyttä.
Aloe vera. Kiihdyttää ruoansulatusta, sillä on laksatiivinen ja turvotusta lievittävä vaikutus. Erinomainen haavoja parantava aine. Lisää makrofagien (syöjäsolujen) lukumäärää, lisää niiden proteolyyttistä aktiivisuutta, auttaa lievittämään perivaskulaarista fibroosia ja turvotusta. Parantaa kapillaarien mikroverenkiertoa, vähentää turvotusta.
Aromaattiset kasvit (pikkuruskus-, hevoskastanja-, mesikkä-, neidonheisipuu-uute, rutiini) sisältävät monia bioflavanoidiryhmän glykosideja (P-vitamiini). Ne vähentävät kapillaarien haurautta, supistavat verisuonia ja vähentävät verisuonten läpäisevyyttä.
C-vitamiinilla on tärkeä rooli kollageenin synteesissä, se suojaa verisuonten seinämiä, normalisoi kapillaarien läpäisevyyttä, sillä on verenvuotoa ehkäisevä vaikutus, tehostaa rutiinin vaikutusta.
A-vitamiini toimii synergiassa C- ja B-vitamiinien kanssa tehostaen niiden vaikutusta, jonka tarkoituksena on normalisoida verenkiertojärjestelmän toimintaa.
B1-vitamiinilla on voimistava vaikutus lihaksiin. Vähentää kramppeja, lihasten väsymystä. Se parantaa sydänlihaksen toimintaa ja normalisoi verisuonten sisäkalvoa.
B2-vitamiinin vaikutus kohdistuu pääasiassa hapen kuljettamiseen soluihin. Se osallistuu myös lipidien, glukoosin ja A-, B1- ja PP -vitamiinin metaboliaan.
B3-vitamiinia yhdessä C-vitamiinin ja rutiinin kanssa käytetään suonikohjujen ja peräpukamien lievittämiseen. Spasmolyyttisen vaikutuksensa ansiosta se antaa erinomaisia tuloksia verisuoniperäisten päänsärkyjen lievittämisessä. Suojaa paleltumiselta. B3-vitamiinin puute aiheuttaa käsien ja jalkojen tyypillisen syanoottisen värin.
B6-vitamiini parantaa lihasten aineenvaihduntaa, erityisen hyvä vaikutus on sydänlihakseen. Osallistuu normaalin veren kolesterolin ylläpitämiseen.
B12-vitamiini. Sen puute vähentää veren happikylläisyyttä, mikä aiheuttaa väsymystä, pistelyä alaraajoissa ja kävelyvaikeuksia.
K-vitamiini on välttämätön protrombiinisynteesissä, osallistuu veren hyytymiseen. Sitä käytetään verenvuotohäiriöiden (kapillaarien hauraus, pienet verenpurkaumat) estämiseen.

Käyttöohje:
Yksi kapseli kahdesti päivässä ruokailun (aamupalan ja lounaan) yhteydessä tai 2 kapselia lounaan yhteydessä.
*Ravintolisän teho eri ihmisten kohdalla voi vaihdella, mikä johtuu ihmisen fysiologisista ominaisuuksista.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 10 × 3 cm (senttimetri)

Yksi kapseli kahdesti päivässä ruokailun (aamupalan ja lounaan) yhteydessä tai 2 kapselia lounaan yhteydessä.
*Ravintolisän teho eri ihmisten kohdalla voi vaihdella, mikä johtuu ihmisen fysiologisista ominaisuuksista.

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×