RESTYLANE “SKINBOOSTERS Vital Light 1ml

Haluatko hehkeän ja sileän ihon, joka näyttää ja tuntuu upealta? Restylane® Skinboosters™ -hoidot saavat sinut taas pitämään ihostasi.

Muutaman hoitokerran jälkeen huomaat, että ihosi on sileämpi, hehkeämpi ja kimmoisampi. Tuotteilla voidaan hoitaa kasvojen, käsien, kaulan ja dekolteen ihoa. Nämä hoidot muuttavat täysin käsityksesi ihostasi.

Kauneudenhoitotoimenpiteiden ammattilaiset ovat käyttäneet Restylane Skinboosters -hoitoja jo yli 15 vuotta, joiden aikana on tehty yli 5,5 miljoonaa hoitoa.

Injektiot annetaan yleensä 2–3 hoitokerran aikana 2–4 viikon välein, ja ne palauttavat ihon kimmoisuutta ja sileyttä asteittain.
Hoitosuunnitelmasi mukaiset säännölliset ylläpitohoidot (noin joka 6. kuukausi) varmistavat tulosten kestävyyden.
Restylane Skinboosters -hoitojen on todettu kliinisissä tutkimuksissa parantavan kasvojen ja käsien ihon kimmoisuutta pitkäkestoisesti (jopa 12 kuukauden ajan) ensimmäisen hoidon jälkeen.

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×