Infini Premium filler B 1x10ml

INFINI PREMIUM FILLER BODY on silloitettua, erittäin vahvaa hyaluronihappoa sisältävä geeli, joka on tarkoitettu pehmytkudosten palauttamiseen tai tilavuuden lisäämiseen sekä kehon pinnan mallintamiseen. Se sopii täydellisesti nuorekkaan volyymin lisäämiseen vartaloon sekä rasvaimu- ja volyymihoitojen jälkeen syntyneiden epätasaisuuksien hoitamiseen.

Suunniteltu muotoilemaan siluetti alueilla, kuten pakaroissa, pohkeissa tai käsissä. INFINI Premium Filler B Body tarjoaa näkyvän volyymikorjauksen lisäämällä kudoksiin pitkäkestoista muotoa ja volyymia. INFINI Premium Filler Bodyn ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta lääkärit voivat luoda parannuksia kudoksiin asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Vaikutuksen näkyvyys ja kestävyys riippuvat levityssyvyydestä ja ihon alkuperäisestä tilasta. INFINI Premium Filler B Body injektoitu ihoon lisää kudoksen tilavuutta ja täyttää korjatun ihovaurion.

INFINI Premium Filler Body on steriili, yksifaasinen, polymeerinen täytegeeli  ei-eläinperäinen . INFINI Premium Filler Body on läpinäkyvä ja ei-pyrogeeninen hydrogeeli, jolla on korjaavia ominaisuuksia, jolle on ominaista erittäin korkea viskoplastisuus ja korkea kudosten bioyhteensopivuus. Tuotteella on fysiologinen pH ja osmolaarisuus ja asteittainen resorptio.

Silloitettu hyaluronihappo 20mg/ml

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×