DEKA Motus AY

DEKA on onnistunut luomaan käyttäjäystävällisen, tehokkaan ja monipuolisen koneen, jota potilaat arvostavat välittömästi. Motus AY Alexandrite laser on kehitetty erityisesti karvanpoistoon ja Nd: YAG laser verisuonivaurioiden hoitoon.

Aleksandriittilaser Moveo-tekniikalla

Aleksandriittilaser on aina ollut kultainen standardi karvanpoistossa. Sen hyötysuhde on jopa 20 % parempi kuin diodilaserilla! Tällä laserilla voit nyt hoitaa kaikkia ihotyyppejä, mikä ei ole aikaisemmin ollut mahdollista millään karvanpoistoalustalla.

Karvanpoisto Motus AY:llä ei voisi olla tehokkaampaa ja kivuttomampaa – Alexandrite laserilla ja Moveo-teknologialla! Monet ihmiset arvostavat Alexandrite-laserissa ja Moveo-tekniikassa laserin kykyä käsitellä kaikkea; vaaleista ja ohuista hiuksista vahvaan hiusten kasvuun! Motus AY Alexandrite Laserilla voit hoitaa kaikkia asiakkaita virheettömästi, yksinkertaisesti ja hellästi. Mikä on Nd: YAG-1064nm laser? Nd: YAG-1064nm laser soveltuu verisuonivaurioiden, kuten pienten vaskulaaristen epämuodostumien, kuten telangiektasiaan, hoitoon. Nd: YAG-laser on ainoa, joka voi menestyksekkäästi hoitaa jalkojen syviä verisuonia. Nd: YAG-1064nm laserilla voidaan hoitaa myös esimerkiksi hämähäkkinaevin, seborrooisen keratoosin ja follikuliitin hoitoa.

Koulus kuuluu laitteidemme hintaan 

Olitpa uusi alalla tai olet aiemmin käyttänyt karvanpoistolasereita, räätälöimme  laite koulutuksen  tarpeidesi mukaan!

Kun olet suorittanut koulutuksen, saat myös elinikäisen tuen – olemme aina lähellä vastaamaan kysymyksiisi tai ratkaisemaan tilanteita.

Tarjoamme Siemens rahoitusta

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×