Lash Perfect

Lash Perfect (Eyelash Design Company) on yksi Iso-Britannian palkituin ripsi-ja kulmabrändi.

Tuotesarja on erittäin korkeatasoinen, ja se on mm. BABTAC: in ja The Guild of Professional Beauty Therapists Ltd:n sertifioima. Tarjoamamme koulutukset ovat valmistajan sertifioimia.

Lash Perfect tarjoaa täyden valikoiman korkealaatuisia ammattituotteita hoitojen tukemiseksi. AAA-luokan ripset ja kirurgiseen käyttöön tarkoitetut ripsien pidennysliimat, mukaan lukien liiman herkille silmille. Näin voit olla varma, että tarjoat asiakkaillesi parhaan mahdollisen hoidon.

Lash Perfect Lash lift hoidoilla saat asiakkaillesi juuri oikean taivutuksen ja pysyvän värin. Erikoisuutena Lash lift adhesive, jolla saat ripset oikeaan asentoon nopeasti.
Lash Perfect:illä on ylellinen valikoima öljyttömiä jälleenmyyntituotteita, mukaan lukien ripsien pidennykseen sopivat puhdistustuotteet ja trio uusia ja ylellisiä ripsivärejä, mukaan lukien sankarituote, musta ripsiväri kasvatusseerumilla.
Perinteisten ripsipidennysten lisäksi Lash Perfect tarjoaa erittäin laadukkaiden tuotteiden lisäksi, erinomaisia koulutuksia ja päivittyvä markkinointimateriaali on ensiluokkaisen tärkeä osa asiakaspalveluamme.
UK

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×