Karisma

KARISMA on vuonna 2014 perustettu yritys, joka on erikoistunut kollageenin progressiiviseen biorestrukturointiin.

KARISMA on markkinoiden ensimmäinen innovatiivinen biostimulaattori, joka perustuu geenitekniikalla saatuun tyypin I kollageeniin sekä hyaluronihappoon ja karboksimetyyliselluloosaan. Valmiste sisältää luonnollisia ainesosia ja on biologisesti yhteensopiva ihmisen kudosten kanssa. Sillä on ennen kaikkea biostimuloiva vaikutus, eli se stimuloi kollageeni- ja elastiinikuitujen tuotantoa ihossa, mikä johtaa ihon jälleenrakennukseen ja sen seurauksena kiinteyden, ja elastisuuden paranemiseen sekä juonteiden ja arpien ja tasoittumiseen . Se on myös kevyt täyteaine, ns. soft filler,joka antaa mahdollisuuden luonnollisesti parantaa kasvojen muotoa että vaikutus näkyy lähes välittömästi hoidon jälkeen. Se myös stimuloi ihoa uusiutumaan luonnollisesti.

Mikä erottaa sen muista kollageenibiostimulanteista?
Karisma innovatiivinen ja erittäin turvallinen koostumus – KARISMA:ssa käytetty kollageeni saadaan silkkiäistoukkien langoista, ei eläinkudoksista. Tämän seurauksena se takaa täydellisen sietokyvyn ilman ei-toivottujen reaktioiden riskiä.
Se on 100 % bioyhteensopiva ihmisen kudosten kanssa.

Hoitoa voidaan käyttää myös ikääntymisen estohoitona 35-40 vuoden jälkeen. vuoden iässä – tämän ansiosta iho ikääntyy hitaammin, säilyttää kiinteytensä ja kimmoisuutensa pidempään.

KARISMA auttaa ihomuutoksissa vaihdevuosien aikana, jolloin estrogeenitasojen laskun seurauksena kollageenin ja kudosten häviäminen ja surkastuminen on nopeaa.

Valmistaja Taumed Italia

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×