Artistic Nail Design

Artistic Nail Designin ovat luoneet maailmankuulut kynsitaiteilijat ja kynsituotteiden kehittäjät. Sarjan tarkoituksena on tarjota kynsiteknikoille geelilakkoja, joiden avulla he pystyvät luomaan todellista kynsitaidetta. Artistic Nail Design kehittää jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita, jotta kynsitaiteilijat voivat rikkoa rajojaan ja löytää uusia luovia tapoja tehdä kynsitaidetta.

Brändin ydin on sen poikkeuksellinen värivalikoima. Jokaisen sävyn kehityksen takana on oma ainutlaatuinen tarinansa. Yli 100 upean geelilakkavärin lisäksi Artistic Nail Designilta löydät ammattitason kynsihoitovälineet – ja työkalut. Sarja tarjoaa laadukkaat kovat geelit sekä korkealaatuiset LED-valot. Artistic Nail Design on edustettuna yli 80 maassa ja se on yksi maailman suosituin kynsibrändi, johon luottavat myös julkisuuden henkilöt.

Valmistusmaa USA

HUOMIO! ARTISTIC KESTOLAKKA ,DIP JA KYNSILAKKA ON SAMA VÄRI. PULLON VAIHTUESSA OLEMME KÄYTTÄNEET COLOURGLOSS PULLOISSA REVOLUTION KUVAA JOTTA VÄRI ON SELKEÄMPI. KAMPANJA HINTAISIA PULLOJA EI ENÄÄN SAADA JA KAIKKI TULEVAT PULLOT OVAT UUSIA .

NYT SIIS KANNATTAA LAAJENTAA VÄRI SKAALAA

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×