PROFESSIONAL BRAND CENTER

Anteage MD

AnteAGE MD®

Ihonhoitotuote on juuri niin hyvä kuin sen takana oleva tiimi. AnteAGE®:a johtavat tunnetut tutkijat, tiedemiehet ja lääkärit, jotka ovat alansa parhaita.
Kalifornian Irvinessä sijaitsevan tiimin tuloksia julkaistaan säännöllisesti tieteellisissä aikakauslehdissä ja se on palkittu uraauurtavista tuloksista. AnteAGE®:n tehtävä on tarjota tehokkaita regeneratiivisia ikääntymistä estäviä tuotteita vankkojen todisteisiin perustuvien tekniikoiden avulla. AnteAGE®-tutkijat olivat edelläkävijöitä Cytosignal-soluteknologian käytössä estetiikan ja dermatologian aloilla.

Anteage on sitoutunut hyödyntämään rekombinanttien kasvutekijöiden ja sytokiinien voimaa tarjotakseen turvallisia ja tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka edistävät esteettistä terveyttä.

Kantasolujen kasvutekijät ja sytokiinit

Ihmissolut tuottavat luonnollisesti satoja kasvutekijöitä ja sytokiinejä, jotka toimivat signaalimolekyyleina solujen välillä. Nämä solut ohjaavat kehon aineenvaihduntaprosesseja.
Kasvutekijät on todettu korkeimmaksi optimointitasoksi ikääntymistä estävässä ihonhoidossa.

Kantasolujen kasvutekijät ja iholle levitettävät sytokiinit jäljittelevät vaikutusta, jonka mukaan näitä arvokkaita ja tehokkaita kantasoluja on enemmän.

Eri solutyyppien laboratorioviljelyn tuloksena tuotetut biosignaalit vaihtelevat suuresti – jotkut voivat olla ikääntymistä estäviä, kun taas toiset tarjoavat ikääntymistä edistävän tuloksen. Useat vertaisarvioidut tutkimukset ovat osoittaneet, että laboratoriossa viljellyt kasvutekijät ja aikuisen ihmisen luuytimen kantasoluista peräisin olevat sytokiinit ovat ensisijaisesti tulehdusta ja ikääntymistä estäviä, mikä tekee niistä erittäin hyödyllisiä iholle ja hiuksille.

Luuytimestä peräisin olevat mesenkymaaliset kantasolut ovat tehokkain ja monipuolisin ihmiskehon solupopulaatio. Ne pystyvät muuntumaan lukemattomiksi solutyypeiksi auttaakseen taistelemaan vammoja ja tulehdusta vastaan. Kun nämä solut poistuvat luuytimestä ja kulkevat läpi kehon, ne
toimivat komento- ja ohjauskeskuksina ohjaamalla paranemisprosessia kokonaisvaurioiden minimoimiseksi. Yksikään ihminen ei voi elää ilman näitä soluja, mutta joka päivä näiden kehossa olevien solujen määrä vähenee ja vähenee.

AnteAGE MD® viljelee näitä soluja in vitro, mikä antaa niille kontrolloidun ympäristön, joka edistää korjaamiseen ja nuorentumiseen osallistuvien biosignaalien tuotantoa. Keräämme näiden solujen tuottamat kasvutekijät ja sytokiinit ja käytämme niitä pääasiallisena vaikuttavana aineena melkein jokaisessa valmistamassamme tuotteessa.

AnteAGE®-tuotteet ovat aina 100 % eläinkokeeton, solu-, parabeeni- ja patogeenivapaita.

Ante-Age tuotesarja koulutuksia järjestämme säännöllisesti.

Tekniikkakoulutuksista suosittelemme Royal cosmed mikroneulaus koulutustamme.

×

Hei!

Klikkaa yhtä edustajistamme alla chattaillaksesi Whatsappissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen info@royalcosmed.com

Please click one of our representatives below to chat in Whatsapp or send us a message at info@royalcosmed.com

Klicka på en av våra representanter nedan för att chatta i Whatsapp eller skicka ett meddelande till oss på info@royalcosmed.com

×